Tucanclub linse

Single hørsholm..

Herning thai massage øm vagina

herning thai massage øm vagina

Gravid Massage, par Massage. Den bygger på teorier i indisk yoga og ayurveda og på traditionel kinesisk medicin, men er tilpasset thailandske traditioner. Gå herfra med en afslappet følelse af velvære. Overlay, overlay, sK Thai Massage 9 Års erfaring, sK Thai Massage, søndergade 21 7400 Herning. Her åbnede Sommai Original Thai Massage Skønhed forrige mandag efter flere måneders forberedelse. herning thai massage øm vagina

Videos

Thai full body massage.

Herning thai massage øm vagina - Siam

Thai Hotstone Massage er en fantastisk og helt enestående oplevelse. Traditionel Thai Massage, det er er en healende massageform (oliefri behandling). Vi ligger jo næsten lige ved siden af Scandic Hotel, og det har allerede nu givet os en del udenlandske kunder også, siger Tussanee Thorsen. Vore professionelle ansigtsbehandlinger opretholder og gendanner sundheden i ansigtet, halsen, nakken og skuldrene, og holder huden frisk, ren, hydreret, styrket og velnæret, og forbedrer hudens kulør og fasthed. Massageteknikken blev oprindeligt udviklet af indianerne for flere hundrede år siden, hvor behandlingen blev brugt terapeutisk, og netop derfor kaldes det i dag også for energiterapi. MobilePay, mobilpay, du kan også betale med kontanter. Traditionel Thai massage er en 2500 år gammel tradition. Sommai Original Thai Massage Skønhed regner med seks-syv kunder om dagen, for at klinikken kan løbe rundt, og allerede en uge efter åbningen ser det mål ud til at blive opfyldt.

Herning thai massage øm vagina - Kongelig massage

Bording På væggen hænger uddannelsesbeviserne fra den Kongelige massageskole Wat Po i den thailandske hovedstad Bangkok, og vidner om, at der er styr på fagligheden. Herning Hvis du er stresset eller øm i kroppen, så er der nu hjælp at hente i Fonnesbechsgade. Det handler om at løsne spændingerne - også dem der ligger dybere. Booking, mandag - Fredag 09:00 - 18:00. Tussanee Thorsen er 46 år og bor i Videbæk. Den lille smukke og spinkle Chamanuch - der for nemhedens skyld kalder sig Grace - tager imod med let hovedbuk og håndfladerne presset mod hinanden og et »Sawadee Kah«.

0 svar på “Herning thai massage øm vagina”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *