Tucanclub linse

Single hørsholm..

Cassiopeiastars dk gay klubber århus

cassiopeiastars dk gay klubber århus

Læs mere om gay club ». Der forefindes service, glas mv - som kan benyttes. Søndag er der åbent fra 21 til den sidste gæst er smidt. Ingen af klubberne har på ingen måde med bordel virksomhed at gøre. 40 Mange af klubberne er dog rene motorcykelklubber, som også var grundideen for SLM Aarhus - Mens Club fra starten. cassiopeiastars dk gay klubber århus

Cassiopeiastars dk gay klubber århus - G

Nogle tredjepart-cookies bruges til besøgs-statistik. Foxy, gay Club - It's foxylicious, der gik ikke lang tid, efter at Københavns bedst kendte homodiskotek - Pan - lukkede, før. Klubben er vores fælles ansvar - så gør rent efter dig! Det er ikke noget krav, at du dyrker en fetish, selvom fetish er selve grundlaget for klubbens/foreningens eksistens. Samtidig går nogle af de faste DJ's igen, og det samme gør musikstilen som man kendte den fra Pan 2 (den mere poppede, dansevenlige stil). SLM-Aarhus' ansvarshavende kan kontaktes via mail på følgende adresser: Telefonen i klubben besvares normalt kun i åbningstiden:, sLM-Aarhus Østbanetorvet 8,. Følgende fordele: Medejer af klubben og mulighed for deltagelse i generalforsamlinger.

Cassiopeiastars dk gay klubber århus - Gayclub

Steder der er lukket Hvis du søger efter et sted, du har hørt om, men som ikke findes i listen, kan det være, at det allerede er lukket. 23 til 6, og entréen er., men mellen. 5 om morgenen, mens man lukker. Mellem kabinerne er der en tynd væg hvor der er glory-holes. Gæstekort koster.- kr, og gælder den weekend, det anskaffes.

Dk: Cassiopeiastars dk gay klubber århus

Selvom temaet er lidt råt er stedet hyggeligt og stemningen er god. Du skal overholde dress-coden. På deres hjemmeside kan du læse magasinet on-line. Foreningen SLM-Aarhus ledes af en arbejdende bestyrelse på 7 mand. Opdateres A-medlemmer kan låne / leje klublokalerne til private arrangementer, fester. 2 de øvrige dage. Tidspunkt for arrangementet skal ligge i tidsrummet 17-22 på fredage eller lørdage. Du kan skifte fra B- til A-medlem efter et halvt. Code, et halvt års rygter og snak om en ny homobar på Nytorv skulle gå forud, før. Påse at andre også overholder almindelig god opførsel. Stedet er også temmelig dunkelt. Støttet af Aids-Fondet, aIDS-Fondet støtter os garten fri film massage escort fyn med kondomer og glidecreme, så du kommer godt fra start. På temaaftener er det afhængigt af eventet, hvornår dørene lukkes. Der tilbydes medlemskab i baren. Klubbens lokaler er på ialt 145 m2 med et 38m2 serveringslokale. Medlemskabet skal fornys ved hvert kvartalskifte. Råben og smækken med dørene eller øvrig larm når man kommer eller går fra klubben er totalt forbudt. En anmeldelse på AOK siger blandt andet: "Den tonede glasfacade er dækket af brune, grafiske træsilhuetter, og indenfor stirrer udstoppede ugler ned fra de sortmalede vægge, mens dråbeformede, lavthængende kobberlamper over mørke borde sørger for, at så lidt lys som muligt slipper ud i lokalets. Vi respekterer dig for din sexualitet, alder, hudfarve og væremåde - så længe du respekterer det samme.

0 svar på “Cassiopeiastars dk gay klubber århus”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *