Tucanclub linse

Single hørsholm..

Massage med svensk tantra massage i aalborg

massage med svensk tantra massage i aalborg

Massagen afsluttes med lange, blide og kærlige strøg, hvorefter du dækkes til med et lagen og nyder nuet i nogle minutter. Efter en lille halv time vil I blive bedt om at vende jer om og scenariet vil gentage sig I vil efter aftale kunne få forløst jeres seksuelle energier igen det er ikke målet, men jeres behov accepteres. Derefter vil jeg bede dig om at klæde dig af og lægge dig nøgen på maven i tantra hulen. Vi giver fuld diskretion men forlanger åbenhed om hvem. At I ikke lugter alt for meget af røg det giver en dårlig energi. Derefter vil jeres kroppe få rigeligt med uparfumeret mandelolie vi vil benytte os af vores arme, ben, ja hele kroppen til at lave sensuelle strygninger så energien bliver styrket, mens jeres væren bliver mere og mere afslappet. Inden du dukker op har jeg taget et bad, brugt deodorant og lidt parfume, børstet tænder, taget en mintpastil i munden for at fremstå bedst muligt hvad gør du? Som et led i din massage vil jeg tilbyde både at massere din anus, prostata (mand skede, livmoderhals (kvinde) og dit køn, da der også her ofte ligger skjulte spændinger, som kan forhindre din kundalini i at strømme frit. Jeg er det man kalder en kvinde med former det skal du være klar over og du kan læse mere om mig her. Jeg mærker ind til dig ved at lægge mine hænder på din krop.

Massage med svensk tantra massage i aalborg - Svensk Massage

En høflighed og åbenhed ønskes og fordres. Vi snakker kort om hvorfor du har valgt tantra massagen, hvad dine evt. Tantramassagen foregår således, at du kommer frisk fra bad. Krav til jer: At I er velsoignerede, at I er i aldersgruppen 30. Det er vigtigt også at opløse disse spændinger, så din livsenergi (kundalini) kan flyde frit igennem din krop. Tidligere erfaringer er og hvilke forventninger du har til netop denne massage. At du ikke har fysiske udfordringer såsom dårligt hjerte.

Svensk: Massage med svensk tantra massage i aalborg

Swingerklub ishøj sex flensburg Sex roullet gay cinema hamburg
Petite teen bordel vestsjælland 333
Sexfilm med modne kvinder bdsm danmark Jeg masserer dig sensuelt med langsomme blide strøg, afvekslet med dybe tryk i dine større energifelter (chakraer) hvor der tit ligger oplagret spændinger/gamle traumer.v. Krav til dig: At du er velsoigneret, at du er i aldersgruppen 30. Jeg giver fuld diskretion men forlanger åbenhed om hvem. Jeg byder massage med svensk tantra massage i aalborg dig velkommen i rummet med levende lys og stille musik.
Erlebniskino 47 berlin sextreffen hh Bordel randers thai massage nyt
Piger der vil have pik thai piger i danmark 817
massage med svensk tantra massage i aalborg

Aalborg /Nordjylland: Massage med svensk tantra massage i aalborg

Så modtager du en helkropsmassage. Hvis du ikke har mulighed for dette, stilles der bad til rådighed både før og efter massagen. Tantramassagen foregår på gulvet på en madras og der vil være svagt lys samt stemningsfyldt loungemusik. Vigtigt: Massørerne har ikke berøringsangst, men ønsker på ingen måde fingre eller tunge i de ædlere dele. Du bliver først masseret bagpå op af benene, ballerne, ryggen, armene, hænder, skulder og nakken og derefter vil jeg bede jeg om at vende dig.

0 svar på “Massage med svensk tantra massage i aalborg”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *