Tucanclub linse

Single hørsholm..

Massage københavn thai city girls helsingør

massage københavn thai city girls helsingør

Thai Energy Wellness byder dig velkommen til en Thai Massage der giver dig Energien tilbage efter en stressende dag. Forførelse, massagen vil nærmest forføre dit sind og få dig i den. Har du specielle problemzoner med forspændinger, kan vi koncentrere os i en terapeutisk massage om disse for at give dig energien tilbage. Sport Massage Sportmassage er ikke en traditionel massage form i Thailand. Trods dens hårdhed for massagen dig samtidigt til, at slappe. 20 discount på alle massager til børn under. Terapi massage koncentrerer sig på dine problemzoner.

Massage: Massage københavn thai city girls helsingør

Original Thai Massage, cVR: 30630173. Vi har stort fokus på den personlige service og ønsker at yde en professionel behandling efter dine personlige ønsker og behov. Vi er specielt dygtige i ryg-/nakkemassage samt massage af ben. Vores uddannede massører går aldrig på kompromis med kvaliteten af din behandling! Vi byder på te eller kaffe efter massagen og den må du også gerne få, hvis du ledsager dit barn eller din partner. Så kontakt os her og få svar på dine spørgsmål. Du finder også i Espergærde tæt på Helsingør i Nordsjælland. Kontakt os her, hos os vil du møde vores charmerende thaipiger alle ugens dage og hele døgnet. Efter massagen byder vi på en kop te eller kaffe. Massagen går fra top til tå og indeholder både fod, nakke og skulder massage og da der ikke bruges olie må du gerne beholde dit tøj på (såfremt det er bekvemt) eller benytte det som vi stiller til rådighed for dig.

Massage københavn thai city girls helsingør - Thai Massage

Kom ind i afslappede omgivelser. Thai massage "Thai Massage hjælper kroppens medfødte ønske om at vende tilbage til optimale præstationer og optimal sundhed, samt bidrage til en følelse af lethed og velvære". Da den kræver den fulde indsats af massørens kræfter og kropsvægt er den dyre en de andre mere bløde massager. Vi tilbyder ikke alle de samme former for sex / massage, tjek derfor vores profiler, inden du planlægger et besøg hos. Tlf:, find vej, du finder klinikken placeret centralt i Helsingør, tæt på offentlige transportmidler og der findes parkering lige ved klinikken. Denne massage er velegnet at for fortaget i frokostpausen, når man har et kontorjob. Du skal blot lukke øjnene og lade os massere din krop og din sjæl.

0 svar på “Massage københavn thai city girls helsingør”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *