Tucanclub linse

Single hørsholm..

Store tunge bryster ofir chat forum

store tunge bryster ofir chat forum

Det var en dag jeg var meget liderlig, så jeg sad foran computeren og så på billeder over nettet. Jeg hev hende ind mod pikken og hun tog den i munden, det var meget svært kunne jeg se, hun kunne næsten ikke trække vejret, men jeg var ligeglad, jeg hev hendes hoved frem og tilbage. Nej svarede hun, men jeg syntes at første gang skulle være med en moden mand, derfor denne profil. Det var bare liderligt, her lå jeg og røvpulede en tøs på 15 år, hun begyndte at bevæge sig op og ned, det kunne ikke vare længe inden jeg kom, hvis hun blev ved på denne måde. Jeg syntes det var frisk gået og kunne kun give hende ret, men nu måtte jeg jo gøre det til en oplevelse for hende, jeg bad hende blive siddende, mens jeg gjorde et karbad klar til hende. Jeg slikkede hendes tæer længe og hun kunne lide det, det kunne jeg mærke på hendes åndedræt. Jeg kunne mærke hendes trusser var meget våde, det tegnede godt. Men far jeg ved ikke hvordan man gør. Jeg kontaktede hende og vi snakkede om lidt af hvert, hun fortalte at hun var 18 år og studerede, derfor var pengene små for tiden.

Store tunge bryster ofir chat forum - Teenage luderen

Jeg skyndte mig at komme af med tøjet, da jeg tog mine boksershorts af og min pik kom til syne, kunne jeg se at hun fik lidt et chok, min pik er rimelig stor,. Hun var skøn at røre ved, hun havde et par kilo for meget, men var ikke fed, bare dejlig buttet og blød. Tak lille skat, sagde jeg og løftede hende op, jeg kyssede hende dybt. Hun stønnede højt og kom i sin første orgasme. Min tunge legede med hendes brystvorter, de blev meget stive og følsomme, nu gik tungen retur til navlen og hun gispede igen da hun troede at nu skulle hun slikkes i fissen, men jeg gik igen forbi og ned langs låret, ned til anklerne. Jeg tog hende op på skødet og trøstede hende, hun sad overskrævs på mig, jeg sagde: Så, så lille skat, så slemt er det jo heller ikke vel. Hun løftede sig og satte sig hårdt ned, i det samme sprøjtede jeg dybt op i hendes tarm, hun malkede mig totalt, med sin røv og nu overraskede hun mig igen: Hun rejste sig og stillede sig over mit ansigt, jeg kunne se lige.

Bridgestone: Store tunge bryster ofir chat forum

Ja, sagde jeg, det er rigtigt. Da badet var klar, tog jeg hendes hånd og førte hende ud på bade værelset, jeg trak hendes trøje over hovedet, under den havde hun en stram bluse og under den ingen bh, hendes bryster var flotte faste ungpigepatter, størrelse. Det bestod af en kort blå plisseret nederdel, en hvid sømands overdel, hvide bomuldstrusser og hvide ankelsokker. Hun smilede glad til mig. Jeg bad hende lægge sig på sengen, så begyndte jeg at kysse hendes ben nede fra, først hendes små nuttede fødder, hendes ankler og lod tungen glide op langs hendes lår, da jeg nåede hendes trusser gik jeg forbi og slikkede i stedet hendes navle. You can do so by clicking the button below. I stedet hentede jeg noget creme, lagde mig på ryggen og smurte min pik ind. Jeg tænkte, at det er nu eller aldrig, så jeg skubbede hendes ben væk under hende og hun stak i et hyl, mens hun kilede sig fast på min pik, der nu kom i bund i et hug. Da den blev 20:00 ringede det på døren, uden for stod en lidt buttet pige med rødt hår og den skønneste krop, stort smil og ikke en dag over 15 år, jeg var meget i vildrede, men inviterede hende ind.

0 svar på “Store tunge bryster ofir chat forum”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *